Darius Lupșa

MacOS Big Sur Beta și iOS 14 Public Beta 4

Update: După cum am zis, eu am instalat profilul beta de la lansare. Pe pagina de enroll specifică foarte clar: “Note: Only new users need to enroll their Mac.” Pe principiu: restart și vezi dacă merge, am dat jos profilul, l-am pus din nou și voala, merge!

Update2:

“pe MacOS [#BigSur], în Safari, poți vedea 4k60FPS pe Youtube. După ani și ani, în sfârșit oferă suport pentru codecul VP9.” - Twitter


E o zi tristă. Nu mă lasă să instalez Big Sur Beta.

Chiar după 22-26 Iunie când au apărut profilurile beta pentru iOS14 și MacOS Big Sur le-am și instalat.

iOS14

Pentru iOS14 au dat repede un public beta, acum e la versiunea a4a. În primele versiuni au avut un bug la widget-ul de vreme, nu se actualiza în timp real cu aplicația. La baterie n-am observat diferență, încă ajung acasă de la lucru cu 35-45%. O încarc doar până la 80-90% în fiecare seară.

De la versiunea anterioară, în aplicația Shortcuts, nu mai funcționează să controlez wifi-ul în mod pornit/oprit. Încă nici acum n-au rezolvat și se pare că nici nu se știe de el. Am trimis și feedback.

MacOS Big Sur

Din cauza lui am eu o zi tristă. Ieri am primit notificarea de update. I-am dat download, aștept circa 2 ore (are 12GB), iar înainte de instalare îmi bagă una cu “MacOS Big Sur Beta could not be verified.” De ce, de ce îmi face una ca asta. Ei nu știu că mă omoară curiozitatea, deși apoi îmi dau palme că mi-a trebuit beta.

← BACK NEXT →