Darius Lupșa

WSJ - anulare abonament online

The Wall Street Journal oferă abonament online pentru 3 luni la doar $1. Am profitat și eu de ocazie și i-am dat subscribe. Eram curios să testez și să citesc o așa publicație mare. Deși sunt articole foarte bune și informative, e multișor 50 lei/lună. Din această cauză am decis să-mi anulez abonamentul.

Ce să vezi. Nu ai buton de cancel sau de oprire a reînnoirii abonamentului. Se poate doar dacă suni la un număr internațional care se ocupă de partea cu Europa și să te rogi de ei să-ți anuleze abonamentul. Nu, nu se poate nici prin email. Doar telefonic. De Luni până Vineri.

Așa că, dacă ei se ocupă de astfel de mizerii, am fost puțin neortodox și eu. Mi-am creat un card virtual1, am schimbat la ei pe site cardul real cu acesta nou creat și pe urmă, din aplicația cardului, l-am blocat. Acum sunt liberi să mențină abonamentul activ cât timp își doresc ei, nu mai au de unde să-și retragă banii.

Update: Au fost foarte rapizi în anularea abonamentului. În secunda doi când nu și-au primit banii, m-au dat afară de pe site.


  1. Eu am folosit Revolut pentru că asta aveam, dar se poate folosi orice aplicație care îți oferă card virtual și posibilitatea de blocare (freeze). ↩︎

← BACK NEXT →