Darius Lupșa

Seriale: Nikita

Început în 2010 și având 4 sezoane, Nikita e un serial de acțiune în care o tipă super slabă (chiar și o mumie are mai multă carne rămasă pe oase) se bate cu ruși care sunt cât un urs grizzly. Îi pune pe toți la pământ și bagă frica în ei încât și lui Putin îi tremură izmenele pe el.

Ea face parte dintr-o agenție top secretă și ilegală. Această agenție numită Division, salvează de la pedeapsa cu moartea foști deținuți, îi antrenează și creează cel mai periculos grup de asasini și spioni. Pentru că setea de putere și corupția nu e doar în sângele Românilor, agenția își pierde scopul inițial și trebuie salvată, sau distrusă, de cineva, cineva cu oase puternice.

Serialul e bunicel și te ține captivat pe toată durata episodului. Am obiceiul să văd un episod doar până la jumătate, pun pauză când acțiunea se mai domolește, iar apoi când mai am timp, reiau de acolo și mai văd și din episodul următor puțin. În felul acesta nu mai rămân curios la finalul fiecărui episod. La acesta nu prea a funcționat. În fiecare episod există ceva care te ține curios, chiar dacă acțiunea e mai puțină, se mai întâmplă chestii cu personajele secundare și nu prea vrei să pui pauză. De fiecare dată stăteam pe gânduri dacă mai încep episod nou. Dacă am suficient timp să-l văd până la final.

← BACK NEXT →