Darius Lupșa

Cum să te contrazici cu 2 neuroni

… iar aceștia sunt tot ce ai. Cu ei te-ai născut, trăiești și mori. Doar se știe că numărul lor nu poate să fie crescut, e dovedit științific. Atât lucru chiar și noi știm. Așa că, voi, ăștia care aveți mai mulți, ce nu vă vedeți de business-ul vostru?

E foarte greu să lucrezi în inferioritate numerică. E multă informație măi nene’. Și nu e suficient doar că trebuie procesat în sistem dual core, mai există și fals în acte. Iar dacă o dăm în bară, vă luați de noi că, vai, uite ce prostie a spus. Nu domnule, n-am spus o prostie. Am spus un adevăr pe care eu așa l-am înțeles. Ce e rău în asta? Ce te roade grija pe tine?

Tu care ai atât de mulți încât i-ai împărțit pe departamente! Unii procesează informația bazat pe logică, alții se ocupă de inteligența emoțională (ce o mai fi și aceea), iar alții cochetează cu creativitatea. Ba mai faci și backup la tot ce se întâmplă ca să îți amintești după ani de zile. Și nu era de ajuns atât, ai departament întreg de cercetare care studiază greșelile din trecut, combină informații citite prin cărți și au răbdare să asculte sfaturi de la alții.

Așa că, întreb din nou. De ce atât tărăboi despre ce fac eu? Vreau doar să merg la moaște. Zic o rugăciune, pup o moartă, mai dau din coate la rând, mai port o discuție cu jandarmii. Veniți voi acum să-mi spuneți că din analiza voastră reiese faptul ca nu e acum momentul, că nu se poate, că nu poartă toată lumea mască, că e pandemie și nu e organizare acolo. Tot voi, ăștia cu mai multe procesoare la bord, sunteți la conducere. Găsiți o soluție. Eu vreau la moaște.

Image by Alexas_Fotos from Pixabay

Dacă n-ai înțeles mesajul, nu-ți face griji, eu te înțeleg. Știu cât e de greu cu 2 neuroni să procesezi totul, darămite cu unul singur.

← BACK NEXT →