Darius Lupșa

Aplicația George: notificări, formatare greșită și transfer instant între conturi

Am intrat aseară în aplicația George de la BCR și am văzut o notificare legată de expirarea poliței de asigurare PAD. Folosesc aplicația chiar de când a apărut, dar până acum n-am primit notificări în legătură cu alte servicii care au legătură cu BCR. Doar notificări pur legate de tranzacțiile din cont. Chiar mi se pare o idee mai faină decât aceea cu mailul, sms-ul sau alte canale de comunicare. Curios dacă e o încălcare a drepturilor GPDR. Atât timp cât de le setări poți opta pentru oprirea notificărilor, cred că e perfect legală.

Partea legată de formatare e doar amuzantă pentru mine. După cum se vede în poza de mai jos, au uitat un tag <p> acolo la titlu.

Tot la BCR am și contul de economii pe care-l administrez tot din aplicație. Partea faină e că transferul între conturi e instant. La ultima vizită la dentist a trebuit să achit o sumă mai mare decât aveam în contul curent. În timp ce donșoara de la ghișeu îmi calcula cât trebuie să achit, am intrat rapid în aplicație să verific soldul. Totul a durat mai puțin de 1 minut până ce am făcut transferul din contul de economii în cel curent.

← BACK NEXT →